ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Karaman Yardımcı İlkokulu

BİGEP Kapsamında 4. 5. 6. ve 7. Sınıflar Arası Öykü Yarışması

4 Mart 2014

Şbt

Bigep sağlıklı yaşamla ilgili pano çalışmamız ve etkinliklerimiz

Şbt

2023-2024Eğitim-Öğretimyılının 2. dönem velitoplantısı22.02.2024perşembegünüsaat                     11.30’da okulumuzda gerçekleşmiştir.

May

Okullar arası satranç ve mangala turnuvasına katılım sağladık. Kızlarda mangala kategorisinde üçüncülük, erkeklerde satranç kategorisinde okullar arası birincilik elde edip şampiyon olduk. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen büyük Futbol turnuvasında Okulumuz 6-b sınıfı şampiyon olmuştur. Şampiyon öğrencilerimize birincilik ve ikincilik madalyalarını Okul müdürümüz okul müdür yardımcımız ve görevli öğretmen arkadaşlarımız takdim etmişlerdir. Sınıfımızı ve teknik direktörlük görevini yürüten Cihat ve Ramazan hocamızı tebrik ederiz. Turnuvanın düzenlemesinde büyük katkısı olan beden eğitimi öğretmenimiz Emre Genç'e teşekkürler ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık

Nis

Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan ŞANLIURFA OKUYOR PROJESİ kapsamında Eyyübiye İlçe Milli Eğitim tarafından gönderilen kitaplarımızı çocuklarımızla buluşturduk . Şimdi bir adım daha öndeyiz ☺️

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Teke, Ramazan öncesi bir hayırseverin ve kendi destekleri ile sınıfındaki çocuklara hikaye kitabı, defter, kalem, silgi gibi eğitim materyalleri sağlamıştır. Kendisine ve ilgili hayırseverimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi kapsamında okulumuza gönderilen 56 adet okuma ve masal kitabını koridorlarımızda bulunan kitaplığımıza yerleştirdik. Öğrencilerimizin ilgisini çekecek olan bu rengarenk kitaplarımız koridorda sergileniyor. Bu sayede öğrenci okuma oranımızı arttırıyoruz. Başta bakanlığımız olmak üzere İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADIK.